Bir pitbull dehşeti daha

Küçük bir berber dükkanına giren pitbull cinsi saldırgan köpek, adeta terör estirdi. Yaşanan karmaşa saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir pitbull dehşeti daha
28 Eylül 2011 Çarşamba 08:16 tarihinde eklendi, 2.219 kez okundu.

 

ABD’nin Rhode Island eyaletinde, küçük bir berber dükkanına giren pitbull cinsi saldırgan köpek, adeta terör estirdi. Yaşanan karmaşa saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
 
Olay, Providence kentinde 16 Eylül’de meydana geldi. Bağlı olduğu zincirden kurtulan pitbull cinsi köpek, yolun karşısındaki berbere girdi. İçerideki müşterilere ve çalışanlara saldıran köpek, 3 kişinin yaralanmasına ve maddi hasara sebep oldu. Yaralılardan birisinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
 
Küçük dükkanda yaşanan panik durumu an be an kameraya yansıdı. Önüne gelene saldıran köpekten korkan bazı kişilerin lavaboların üstüne çıktığı görüldü.
 
Çalışanlardan birisinin, köpeği uzaklaştırabilmek için saç kurutma makinesini kullanması da ilginç görüntüler oluşturdu. Dükkandan uzaklaştırılmasının ardından Pitbull’dan geriye kırılmış eşyalar ve yere dökülmüş malzemeler kaldı.
 
Köpeğin sahipleri, yerel WPRI kanalına yaptıkları açıklamada, olayın kendilerini çok şaşırttığını, dükkan sahibinden özür dilediklerini ve maddi hasarı karşılayacaklarını belirtti.