"Bir türlü sevişemedik"

Arzu Yanardağ’la erotik sahnelerin çekiminde çok zorlandığını ifade eden Sezer, “Komedyenin öpüşmesi sevişmesi kadar kötü ve dandik bir şey yok.

Bir türlü sevişemedik
21 Ocak 2011 Cuma 10:25 tarihinde eklendi, 6.881 kez okundu.

 

Ünlü komedyen Şafak Sezer, hem yönetmenliğini üstlendiği hem de başrolünde oynadığı “Kolpaçino Bomba” filminin son sahnesinin önceki gün Yalova'da bir tersanede çekti
 
Filmde en çok Arzu Yanardağ’la erotik sahnelerin çekiminde çok zorlandığını ifade eden Sezer, “Komedyenin öpüşmesi sevişmesi kadar kötü ve dandik bir şey yok.
 
Onu bu filmde gördüm. Yapamadık bir türlü. Küvet tek başına oynuyor, içinde kimse yok. Hiç beklentiniz olmasın. Biz Arzu’yla çekerken çok güldük. Utanıyorsun kızarıp bozarıyorsun ama yapamıyorsun.
 
Böyle bir kadınla aynı yatakta olmak hakikaten çok zor” dedi. Yanardağ ise, “Ben her zaman senaryoya uyarım. Eğer o sahne senaryoda çok yama durmuyorsa kabul ediyorum.
 
Bu zaten baştan sona çok komik ve eğlenceli bir hikâye. Şafak’ın daha önceki filminde ne kadar erotizm varsa bu filmde de ondan daha fazlası yok. Çoluğumuz çocuğumuz var sonuçta” diye konuştu.