Bir türlü uslanmıyor!

Engin Baytar'ın maç günü yedeklerin yaptığı idmana ağzı içki kokarak, 20 dakika geç geldiği ileri sürüldü.

Bir türlü uslanmıyor!
20 Aralık 2012 Perşembe 10:56 tarihinde eklendi.

Sarı-Kırmızılı takımın geçtiğimiz pazar günü ezeli rakibi F.Bahçe ile oynadığı derbide teknik direktör Fatih Terim tarafından kadroya alınmayan Engin Baytar, bu kez Terim’in sabrını iyice taşırdı.


Cumartesi günü açıklanan kadroya alınmayan Engin Baytar, maç sabahı ‘yedeklerin’ katıldığı idmana çıkacaktı. Ancak Engin Baytar bu antrenmana 20 dakika geç kaldı. Yardımcı antrenörlerin, Engin’in aynı zamanda ağzının içki koktuğunu, teknik direktör Fatih Terim’e rapor ettiği ileri sürüldü.
 
TERİM’İN GÖZÜNDEN DÜŞTÜ
 
Engin Baytar’ın bu son hareketi, teknik direktör Fatih Terim’in kendisine olan bakış açısını iyice değiştirdi. Başarılı teknik adamın, sezon başında oynanan TFF Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır’a saldırdığı için 11 maç ceza aldığında bile koruyup kolladığı Engin’in ya devre arasında elden çıkartılması ya da sezon sonu bitecek olan sözleşmesinin uzatılmaması için Sarı-Kırmızılı yöneticilere rapor vereceği öğrenildi. Aldığı cezalar, agresif tavırları ve sinirli hareketlerinin yanı sıra, bu sezon performansındaki büyük düşüş nedeniyle, Engin Baytar ile G.Saray’ın yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.