"Bir üst tura çıkmak istiyoruz"

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcularından Gökhan Zan, salı günü akşamı Juventus ile oynayacakları final maçını kazanıp bir üst tura çıkmak istediklerini söyledi.

Bir üst tura çıkmak istiyoruz
06 Aralık 2013 Cuma 23:12 tarihinde eklendi.
 
Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Elazığspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasındaki basın toplantısına katılan tecrübeli futbolcu, "Maça çok iyi başladık. Erken iki gol bulduk. İlk 20 dakika iyi oynadık. İlk yarı sonlarına doğru oyunu rölantiye aldık.

Pozisyonlara girdik. İkinci yarıda rölantide oynadık. Juventus maçı öncesi böyle oynanması normal. Juventus ile salı günü bir final maçı oynayacağız. Taraftarımızında itici gücüyle bu maçı kazanıp bir üst tura çıkmak istiyoruz. Taraftarımızla bir ve beraber eski günlerimize döneceğiz." diye konuştu.
 
Basın toplantısına katılan Yekta Kurtuluş ise "Kötü gidiş hem bizi hem de taraftarımızı üzüyordu. Onların her zaman bize destek olması lazım. Tepkilerini kısa sürdürdüler bugün. Teşekkür ediyoruz onlara. Devamı Juventus'ta gelecek." dedi.
 
Bir gazetecinin "Florya'da takım içinde kavgalar çıktığı söyleniyor. Bu haberler doğru mu?" sorusuna ise Yekta, "Doğru olanları var ama bunlar saha içinde biter. Ben hiç görmedim ama görenler, yazanlar nasıl yazıyor bilmiyorum. İnsanlar evde karı-koca kavga ediyor. Birbirini tanımayan, bir iki senedir tanıyan insanların sürtüşmeleri normaldir." diye cevap verdi.
 
Başka bir gazetecinin "Hakkında transfer haberleri çıkıyor. Bu haberler için neler söyleyeceksin ?" sorusuna ise Yekta, "Oynamadıkça hakkımda gidiyor-geliyor haberleri çıkıyor. Oynayınca bu haberler kesiyor. Bazı kulüplerin benimle ilgilendiği haberleri benim de kulağıma geldi. Benim tercihim oynamak."

CİHAN