"Biraz cömert olduk"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 4 gol attıkları Akhisar Belediyespor'a karşı biraz cömert olduklarını söyledi.

Biraz cömert olduk
13 Aralık 2013 Cuma 23:09 tarihinde eklendi.

Akhisar Belediyespor'u 4 - 0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında sözlerine bugün son yolculuklarına uğurlanan Orhan Saka'ya ve Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin'in annesine Allah'tan rahmet dileyerek başladı.

Maçla ilgili olarak da Yanal, rakiplerinin eksik kaldığı dakikaya kadar da üstün bir oyun sergilediklerini belirterek, "Deplasmanda fazla gol atamayan bir takım olsa da büyüklerle yaptığı maçları kaybetmemiş bir rakibe karşı oynadık. Daha da skor üretebileceğimiz bir oyun oynayabilirdik. Rakibimize karşı biraz cömert olduk. Şampiyonluk bu tür maçlardan geçiyor. Derbi kazanmakla şampiyon olunmuyor. Önümüzde iki zorlu maçımız daha var. Bu maçları da iyi bir şekilde atladıp, biraz nefes alacağız ve ikinci yarı için hazırlıklara başlayacağız." şeklinde konuştu.

Kart cezalısı Caner Erkin'in yerine oynayan Hasan Ali'nin performansıyla ilgili bir soruya Ersun Yanal, "Hasan Ali uzun zamandır oynamıyordu. Defansif anlamda kusursuz oynadı. Ofansif anlamda iyi olmak için biraz daha süre alması gerekiyor." ifadelerini kullandı

Devre arasında transfer düşünüp düşünmedikleri yönündeki soruya ise Ersun Yanal, "Transfer konuşmuyoruz. Şu anda kadronun performansını düşünüyoruz." karşılığını verdi.

Ersun Yanal, futbolun sürprizlerle dolu bir oyun olduğunu kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı: "Fenerbahçe'nin gücü ortada. Biz birlikteliği ve dayanıklığı takıma verdiğimizde daha iyi olacağını biliyoruz. Sezon başından beri söylediğimiz bir şey var. Biz şampiyon olacağız. Yine aynı şeyi söylüyoruz. Biz bu sene oyuncularımızla sezon sonunu şampiyon tamamlamak istiyoruz." 


CİHAN