Birbirlerine kavuşamadılar

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde iki otomobil çarpıştı, sürücülerden 34 yaşındaki Ramazan Özdemir ölürken, 3 çocuğuyla birlikte yaralanan ve doğumuna 3 gün kalan eşi Ayşe Özdemir'in karnındaki bebek de öldü.

Birbirlerine kavuşamadılar
23 Ağustos 2014 Cumartesi 16:02 tarihinde eklendi.
Kaza, dün akşam Kızılcılar Mahallesi 355'inci Sokak'ta meydana geldi. Ramazan Özdemir yönetimindeki 42 K 4557 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 48 yaşındaki Nazif Demir yönetimindeki 42 GBT 06 plakalı taksi ile çarpıştı. Kazada araç içinde sıkışan sürücü Özdemir ile 9 aylık hamile eşi Ayşe Özdemir ve çocukları 6 yaşındaki Gizem, 7 yaşındaki İsmail Özdemir ve 9 yaşındaki Fatma, yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ramazan Özdemir, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
 
Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olan Ayşe Özdemir de Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Bölümüne sevk edildi. Yapılan tüm müdahaleye rağmen anne karnındaki bebek kurtarılamadı. Hayatını kaybeden baba Özdemir ile doğumuna 3 gün kaldığı belirtilen cenin bugün Kızılcalar Mezarlığı'na defnedildi. 
 
Yaralılar Ayşe Özdemir ile çocukları Gizem, İsmail ve Fatma'nın hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.
 
Kazayla ilgili diğer aracın sürücüsü Nazif Demir gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

DHA