Birce Akalay isyan etti!

Birce Akalay, dizisinin uzun yıllar ekranda olan ‘Hayat Bilgisi’ne benzediği iddialarına şöyle tepki gösterdi:

Birce Akalay isyan etti!
23 Ekim 2016 Pazar 17:03 tarihinde eklendi, 1.578 kez okundu.
Birce Akalay, dizisinin uzun yıllar ekranda olan ‘Hayat Bilgisi’ne benzediği iddialarına şöyle tepki gösterdi:
 
“İkisi de aynı senarist ve yapımcıdan gelmiş bir hikaye. ‘Hayat Bilgisi’, çok başarılı bir işti.
 
Çocukluğumuzdan biliriz. Ama bizim hikayemiz bambaşka bir yere gidecek.

Birce Akalay kimdir?
 
Birce Akalay 19 Haziran 1984, İstanbul doğumlu. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.
 
2004 Türkiye Güzelik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzelik yarışması'da Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Star TV ve Tv8’de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8.Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur.
 
2009 yılında ekrana gelen Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır. 2009'da yeni sezon dizilerinden Kış Masal’nda Zişan rolüyle izlediğimiz Birce Akalay'ın aynı yıl TRT Müzik kanalında başlayan ve TV8'de devam eden programı Sinema Dünyası bir yayın dönemi devam etmiştir.
 
Son olarak "Küçük Ağa" dizinde Sinem karakterini canlandırmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlendi.