"Birçok siyasetçiden bize dönüşüm var"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, İzmir il teşkilatında katıldığı bayramlaşma programında, "Mevcutta büyükşehir belediye başkanlığı yapıp da partimizden siyaset yapmak isteyenler var. Birçok siyasetçiden bize dönüşüm var." dedi.

Birçok siyasetçiden bize dönüşüm var
17 Ekim 2013 Perşembe 19:52 tarihinde eklendi.

Partisinin İzmir İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşma törenine katılan Gürhan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin riskli hale geldiğini, AK Parti'nin anayasa değişikliği yapmayacağını, bu nedenle demokratikleşme paketi gibi paketler açıkladığını öne sürdü. Demokratikleşme paketinde, Türkiye'nin ana meselelerini çözecek bir şeyin olmadığını savunan Gürhan, hükümetin BBP'nin Meclis'e girmemesi için çalıştığını ileri sürdü.

Mevcut baraj sisteminin kalkmasını ve her görüşün Meclis'e girmesini istediklerini dile getiren Gürhan, şöyle konuştu: "81 ilde aday göstereceğiz. İktidara tek yakın parti vardır, o da BBP'dir. BBP'ye mutlaka oy vermeyi sağlayın. Partimiz Meclis'te olmalı.

Mevcutta büyükşehir belediye başkanlığı yapıp da partimizden siyaset yapmak isteyenler var. Birçok siyasetçiden bize dönüşüm var. Belediye başkanımızın olduğu Sivas''ta oylarımız yüzde 51 civarında. Türkiye genelinde ise yüzde 4-5'lerde. İzmir'e büyük önem veriyoruz. İddialı olduğumuz ilçeler var."

BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket ise Türk-İslam coğrafyasında soydaş ve dindaşlarımızın zulüm altında ezildiği günümüzde, bu burukluk içinde Kurban Bayramı'nı kutladıklarını ifade ederek, dualarının zulüm altında ezilen dindaş ve soydaşlara olduğunu söyledi.

Bereket, gelecek hafta il kongrelerini gerçekleştireceklerini, partisinin Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de katılacağı il kongresinde, bizzat Genel Başkan Destici'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayını açıklayacağını ifade etti.


CİHAN