''Birileri Ilıcak'ı CHP'ye yamamaya çalışıyor''

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 'Kardeş Belediyecilik Projesi' kapsamında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile birlikte bugün Çorum'a geldi.

Birileri Ilıcakı CHPye yamamaya çalışıyor
28 Ocak 2015 Çarşamba 00:08 tarihinde eklendi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 'Kardeş Belediyecilik Projesi' kapsamında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile birlikte bugün Çorum'a geldi.
 
NAZLI ILICAK İDDİASI
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, bir gazetecinin, Nazlı Ilıcak'ın CHP'ye geçeceği yönündeki iddialar üzerine, "İktidarın gazeteleri, haram medyası yazıyor. Bizim öyle bir çabamız yok, partimizin böyle bir teklifi ve çağrısı yok. Ama birileri Cumhuriyet Halk Partisi 'ne yamamaya çalışıyor. Bizim öyle bir çabamız yok" dedi.
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, VİP olarak kamuoyu ile paylaştıkları torpil listelerini açıklamaya devam edeceklerini de belirterek, "Bu listede yer alan kişilerin tamamı bakan çocukları, milletvekili yakınları, başbakan ve Cumhurbaşkanı yakınlarından oluşuyor. AKP bir konuda ayrım yapmıyor o da şu. AKP'ye oy veren fakir çocuğu da CHP'ye ve MHP 'ye oy veren fakir çocuğu da işe almıyor. Kendi milletvekilinin yakınını alıyor, il başkanın yeğenini alıyor. Maalesef yakını işte olmayan milletvekili yok" dedi. 

DHA