"Birlikte zor günler yaşıyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kulüp olarak zor günler yaşadıklarını belirterek, ligde pazar günü oynanacak Eskişehirspor maçının Pazartesi gününe ertelenmesini isteyen Eskişehirspor kulübüne teşekkür etti.

Birlikte zor günler yaşıyoruz
10 Mayıs 2013 Cuma 21:22 tarihinde eklendi.

 

"Birlikte zor günler yaşadık" diyen Hikmet Karaman, "Bursa camiası olarak şehrimiz, insanlarımız kadirşinaslığını birkez daha dünkü rahmetli şampiyon başkanımızın, dik duruşlu başkanımızın cenazesinde ortaya koydu. Herkese teşekkür etmek gerekiyor." ifadelerini kullanarak şöyle devam etti:
 
"Bir de mesaj verildi. Bu mesajın en önemli tarafı, kırgınlıkların, birbirlerine karşı üstün gelmenin, barışın, dostluğun takımdaşlığın geçerli olduğu mesajı. Bunu hem biz Bursaspor olarak, hem de Türk futbolu kullanabilir. 
 
Bu arada dün yerli, yabancı çok üst düzey büyüklerimizi de cenazede gördük. Bu hafta oynayacağımız Eskişehirspor maçında, yönetimine ve camiasına da Bursa olarak teşekkür etmek istiyoruz. Maçla ilgili gerekirse tehir gerekirse istediğiniz tarihte oynarız diye açıklama yapmaları bizim tarafımızdan takdirle karşılanan bir olay. Kendilerine çok teşekkür ediyorum."
 
Pazartesi günü Eskişehirspor ile önemli bir mücadeleye çıkacaklarını da vurgulayan Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü: 
 
"Kalan 2 maç var ve matematiksel olarak Avrupa'ya gitmiş değiliz. Rahmetli başkanımıza verdiğimiz sözü tutmak zorundayız. Beni bu kulübe kendisi getirdi ve getirirken de, 'Hikmet bu kulüp Avrupa'ya gidecek.' dedi. 'Başkanım biz canımızı vermeye hazırız. Bu görevi takımla taraftarla birlikte yerine getireceğiz' dedik. İyi bir yere geldik. Keskin virajları döndük. Bugün yine başkanımızın mezarına gittik. 'Allah nasip ederse salı günü yanına gelip verdiğimiz sözü yerine getirdik demek istiyoruz.' dedik."
 
SİDAL: ONLAR HER ZAMAN İTİCİ GÜCÜMÜZ
 
Teknik Menajerimiz Süha Sidal ise iki önemli maçın kendilerini beklediğini ifade ederek, "Dün sevgi, saygı seli vardı. Başkanımıza yakışır bir cenaze töreni vardı. Hayatın acı gerçeği, karşılaşmak istemeseniz de karşılaşıyorsunuz. Bu hafta ilk ciddi idmanımızı bugün yapıyoruz. Önümüzde 2 önemli maçımız var. Hepimiz hayatın akışına dönmek zorundayız. Takımı Eskişehirspor maçına hazırlayacağız. İnşallah başkanımıza verdiğimiz sözü tutar, Avrupa kupalarına katılırız. Bu hem şehir açısından motivasyon olacak. İnşallah bu şekilde ligi tamamlarız." şeklinde konuştu.
 
Taraftarlara da seslenen Sidal, "Bursa'da enteresan bir taraftar var. Onlar her zaman itici gücümüz. Taraftar elinden geleni yapacaktır. Takımımızı itecektir. Takımımız da cevabını galip gelerek verecektir. Desteklerinin arkamızda olması müthiş bir şey." diye konuştu.

CİHAN