Bitkisel cilt bakımı

Aslında ne varsa bitkilerde var bizce. Özellikle doğal tarım ile yetiştirilen her bitkinin, meyvenin ve sebzenin hem vücudumuzun içine hem de dışına faydası var doğru karışımları yapıp ortaya bitkisel cilt bakımı karışımları çıkardığınızda en etkin ve doğru sonuçları alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın.

Bitkisel cilt bakımı
02 Ekim 2014 Perşembe 11:30 tarihinde eklendi.

Aslında ne varsa bitkilerde var bizce. Özellikle doğal tarım ile yetiştirilen her bitkinin, meyvenin ve sebzenin hem vücudumuzun içine hem de dışına faydası var doğru karışımları yapıp ortaya bitkisel cilt bakımı karışımları çıkardığınızda en etkin ve doğru sonuçları alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Peki, bu maskeleri yaparken nelere dikkat edilmelidir.

İlk olarak maskenin tarifini nereden aldığınız çok önemli. Artık gelişen internet sektöründe her şey elinizin altında gibi görünse de aslında, birçok web sitesi size doğru olmayan maskeleri vermekte ve hatta uygulamanız sonucunda belki de yarar yerine zararları alabileceksiniz. Bu sebeple sadece referans alabileceğiniz adreslere güvenmeniz sizleri için daha iyi olacaktır. Bizlerde sık sık yararlandığımız dogalcilt.com adresini sizler için önerebiliriz. Oldukça doğru kaynaklar ile verilen bu tarifler sayesinde sizlerde cildiniz için en doğru bakımları yapmış olacaksınız.

Sizler için bizlerde bir bitkisel cilt bakımı uygulaması vermek istiyor ve güzel sonuçlar alacağınızı söylemek istiyoruz. Üstelik yapımı da oldukça basit ve kolay.

Malzemeler:
Bir yemek kaşığı mısır unu
Bir kaşık yoğurt
Bir kaşık bal

Yapılışı:

Bu malzemelerin hepsini karıştırınız ve yaklaşık 25 dakika kadar cildinizde kalmasını sağlayınız. Bunu yaparken sıradan bir sürüş ile değil, masaj yapa yapa yedirmeye dikkat ediniz. Sonrasında ise ılık su ile yıkayınız ve mümkünse gül suyu ile yüzünüzü durulayınız. Gül suyu özellikle organik olarak bulunduğunda yani gerçek gül suyunu bulduğunuzda çok büyük bir nimet bulduğunuza emin olabilirsiniz. Bazı noktalarda özellikle doğal olarak satılanlarını bulmak mümkün olacaktır. Çok iyi bir tonik görevi gören gül suyu hem cildi yenileyecek hem de bakım yapılmasını sağlıyor olacaktır.

Bitkisel cilt bakımlarını böylelikle evlerinizde sadece bir iki dakika içerisinde hazırlamanız mümkün. Üstelik sadece kaşık hesabı yaparak sadece o ana yetecek kadar hazırlamanız da çok önemli. Bu gibi karışımlar doğal olduğu için bozulabilir. Bu sebeple her seferinde size tek bir seferde sürecek kadar yeterli olan miktarlar yapmanız yeterli. Unutmayın ki cildinize ne kadar iyi bakarsanız sonuçlarını o kadar fazla görürsünüz.