"Biz ağladık başkası ağlamasın"

Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’de terörü bitirmeye yönelik başlattığı barış sürecini sonuna kadar desteklediğini belirtti.

Biz ağladık başkası ağlamasın
29 Mart 2013 Cuma 23:39 tarihinde eklendi.

 

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta ve Belediye Meclis üyelerinin ziyaret ettiği şehit babası Hüseyin Koçak şunları söyledi: “Daha önce Sayın başbakanımızın bir açıklaması vardı.

Şimdi maneviyatı olan insan korkmaz. Yanlış yapacağını düşünmüyorum. Düşünmedik biz. Daha önce bir tepkimiz olmuştu ama şimdi maneviyatı ciddi anlamda almış. Sayın başbakanımıza biz güveniyoruz. Güvenmeye devam edeceğiz. Biz ağladık diye bir başkalarının ağlamasını şahsen istemiyorum. Dernek başkanı olarak da istemiyorum. Ağlamasın hiç kimse gerçekten zor. O yüzden güvenelim. Hep beraber destekleyelim.

Birlik beraberlik içerisinde barış gelsin. Terör belasından kurtulalım. İnşallah huzurlu bir şekilde memleketimizde yaşayalım. Herkese yeter. Vatanın bu bayrağın altında yaşamak herkese yeter. Huzur içerisinde yaşayalım diyorum. Teşekkür ediyorum. Gerçekten hayırlı bir sonuçla sonuçlanır. Benim endişem şuydu. Habur'da yaşanan o olay vardı ya.

Temenni ediyoruz ki inşallah böyle bir şey yaşanmaz. Barış sürecini engellemek isteyen çomak sokmak isteyen de olacak. Bozmak isteyen de olacak. Ama buna biz meydan vermeyelim. Her şeyden önce şu bir gerçek. Biz şehit ailesiyiz. Canı yanan bizleriz. Başkalarına ne oluyor ki. Biz barış istiyoruz. Gerçekten istiyoruz.

Her şehit gelmesinde bizlerin içi yanıyor. Benim çocuğumdur senin çocuğundur. Herkesin çocuğu var. Ya da yeğeni var. Barış istiyoruz. Gerçekten istiyoruz. Canı gönülden destekliyorum. İnşallah başbakanımızın başarısının devamını diliyor dua ediyoruz."

CİHAN