"Bizi asla yalnız bırakmayın"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kulbün resmi sitesi aracılığıyla Süper Lig'de ikinci yarı öncesi srı lacivertli taraftarlarından destek istedi.

Bizi asla yalnız bırakmayın
26 Ocak 2014 Pazar 21:42 tarihinde eklendi.
Yanal'ın kulübün resmi internet sitesinde yer alan konuşması şöyle; 
 
"Devre arası hazırlıklarını tamamladık. Antalya kampımız son derece verimli geçti. Ekibimle birlikte ilk yarının fotoğrafını çektik. İyi yaptığımız şeyleri gördük, bunları daha da geliştirdik. Eksiklerimizi tespit edip onları da süratle tamamlamaya çalıştık. İlk yarıdan çok daha güçlü bir şekilde geliyoruz. İkinci yarının zorlu maçlarına hazırız. Tüm futbolcularım artık sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor. Çok kaliteli ve yüksek karakterli oyunculardan kurulu çok iyi bir takımız. Şampiyonluk yürüyüşümüze kaldığımız yerden devam edeceğiz.
 
Bu noktada Fenerbahçe'nin en büyük gücü her zaman olduğu gibi Büyük Fenerbahçe Taraftarı olacaktır. Biz onlarla birlikte sahaya 12 kişi çıkıyoruz. Ben maç kadrosunu yaparken, önce 12.adamı ardından diğer oyuncuları tahtaya yazıyorum. O yüzden bu takımın Teknik Direktörü olarak; 12. numaralı formayı taşıyan taraftarımıza da aynı futbolcularıma yaptığım çağrıyı yapmak istiyorum:

Bu sezon her maça tam kadro çıkmak istiyoruz. Tıpkı futbolcularım gibi taraftarımızın da her maçta "forma giymesini" istiyorum. Yani futbol deyimiyle; kesinlikle sakatlık, kırmızı kart, ceza vs. istemiyorum. Şampiyonluk yolunda hepinize ihtiyacım var. Maçları hep birlikte kazanacağız, birlikte şampiyon olacağız ve kupayı hep birlikte kaldıracağız. Bu yürüyüşte sakın ola ki bizleri yalnız bırakmayın, gelin her maça tam kadro çıkalım, tüm gücümüzle bu işin sonunu getirelim.
 
Ligin 2.yarısı; Fenerbahçemize, tüm kulüplere ve Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun".

DHA