''Bizim ayakkabı kutularında haram paramız yok''

Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Yakup Budak, ilçeler arasındaki hizmet dengesizliğine son vereceklerini söyledi.

Bizim ayakkabı kutularında haram paramız yok
07 Mart 2014 Cuma 14:50 tarihinde eklendi.

Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent Mahallesi’nde esnafı gezen ve mahallelilerle toplantı yapan Saadet Partisi Büyükşehir adayı Budak, Yüreğir başta olmak üzere ilçeler arasında hizmet dengesizliğinin bulunduğuna dikkat çekti.

Yüreğir Belediyesi’nin iktidar partisinde olmasına rağmen hiçbir hizmet verilmediğini aktaran Budak, “İktidar partisinin belediye başkanısınız, peki neden Yüreğir’e hizmet etmediniz. Bir de kalkmış ‘iktidar partisine oy vermezseniz hizmet alamazsınız’ diyerek vatandaşın kafasını karıştırıyorsunuz. Bu vatandaşa saygısızlıktır. Nerede kaldı sizin mili iradeniz. Milli irade derken; vatandaşın iradesine ipotek koyuyorlar. Hem de hizmet vermiyorlar. Belediyenin kasası kevgire dönmüş durumda. Belediyeleri borç harç içerisinde. Bu nasıl iş anlamadık.” diye konuştu.

Ülkenin geleceğinden endişe ettiklerine dikkat çeken Yakup Budak, Yüreğir’de organize çiçek yetiştiriciliği sanayisini hayata geçireceklerini ifade etti. Yakup Budak, “ Ülkemizin toprakları ayağımızın altından kayıyor. Bu iktidar döneminde özerklik tartışmaları yapılmaya başlandı. Buna rağmen hiç kimseden ses yok. Her şeyiniz olsa da ağzınızın tadı bozulduğu zaman huzurunuz olmaz. Bu nedenle ülkemizin saadet ve huzuru için vatanını, bayrağını seven herkes bu seçimde iktidara yerel seçimde gereken dersi sandıkta vererek hesap sorması gerekir.” şeklinde konuştu.

Adil ve adaletli, helal ve haramı bilen bir belediye yönetim anlayışını esas alacaklarını ifade eden Budak, “Milli Görüş ile tanışan belediyeler şehirlerinin çehresini değiştirdiler. Haklının yanında, mazlumun yanında yer aldılar. Vatandaşın parasını vatandaşlara hizmet olarak aktardılar. Üstelik belediye başkanlığı görevlerini borçsuz bir şekilde üstelik kasada para ile devir ettiler. Vatandaşın parasını yetim malı gibi göreceğiz. Yemeyeceğiz, yedirtmeyeceğiz. Belediyelerin kevgire dönen kasalarını çelik gibi yapacağız. İstihdam alanlarını kaynakları doğru şekilde çarçur etmeden kullanarak Adana’da milli görüş belediyeciliği nasıl yapılacağını herkese göstereceğiz.” dedi.

‘Bizlerin kasetleri, ayakkabı kutularında haram paralarımız yok.’ diyen Yakup Budak, “Hiçbir şaibemiz yok. Davamızın lideri merhum hocamız Necmettin Erbakan’ın öncülüğünde milli görüş belediyeciliği döneminde yapılan hizmetler yıllar geçse de hala konuşulmaya devam ediyor. Şunu tüm samimiyetim ile ifade etmeliyim ki belediyecilik bizim işimiz.” diye konuştu.
 


CİHAN