"Bizim çocuğumuz belediyelere gelmez"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, çeşitli yerlerde görev yapan bina görevlileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Bizim çocuğumuz belediyelere gelmez
27 Şubat 2014 Perşembe 18:42 tarihinde eklendi.

Burada yaptığı konuşmada yıllardır fedakarca ve uyum içinde çalıştıklarını söyleyen Başkan Özhaseki, "Bizim çoluğumuz çocuğumuz belediyelere gelmez. Adlarını bilmezsiniz. Bir Allah'ın kulu diyemez ki senin oğlun ya da kızının şurada bir işi oldu da babasının ismini kullandı. Kimse diyemez, çünkü yok böyle bir şey." dedi.

Emirgan Çay Bahçesi'ndeki kahvaltıya Başkan Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı. Burada bir konuşma yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, birlik beraberliğin önemi üzerinde durarak, "Sizler bizlere güvendiniz, biz de kendi içimizdeki birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içinde ekip olarak şehrimizi iyi bir noktaya getirmek için çalıştık" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise konuşmasında belediye bütçesini her şeyden aziz bilerek çalıştıklarını ifade ederek, "Bütçede kaçak verdirmeyince, şükürler olsun para birikiyor. Onunla da iyi hizmetler yapıyoruz. Siz iyi niyetliyseniz Allah da size yardım ediyor" dedi.

Tatil kavramları olmadığını ve özel hayatlarının bulunmadığını dile getirerek fedakarca çalıştıklarını söyleyen Başkan Özhaseki, "Bizim çoluğumuz çocuğumuz belediyelere gelmez. Adlarını bilmezsiniz. Bir Allah'ın kulu diyemez ki senin oğlun ya da kızının şurada bir işi oldu da babasının ismini kullandı. Kimse diyemez, çünkü yok böyle bir şey. Yıllardır bir prensiple çalışıyoruz. Biz bu yola 'dürüstçe çalışırız' diye çıktık. Allah'a şükür öyle de yapıyoruz. Kimseyle kavgamız olmaz. Kavgamız sadece kötülerle olur. Onların dışında kimseyle kavgamız yok" diye konuştu.

Başkan Özhaseki, konuşmasının ardından kahvaltıya katılan bina görevlileri ile sohbet ederken yanına gelen yaşlı bir amca "Senin yardımcın Allah" diyerek destek ifadelerinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, programın ardından Emirgan Çay Bahçesine gelen emeklilerin yanına giderek onlarla çay içti ve sohbet etti. 


CİHAN