"Bizim için iyi bir karşılaşma olmadı"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sonuçta bizim için iyi bir karşılaşma olmadı.’’ dedi.

Bizim için iyi bir karşılaşma olmadı
04 Kasım 2013 Pazartesi 23:32 tarihinde eklendi.


Eskişehirspor’un deplasmanda Gençlerbirliği’ne 2-0 yenildiği karşılaşma sonrası Teknik Direktör Eryuğrul Sağlam ile oyuncular Hürriyet ve Tarık açıklamada bulundu.

Maçın başında yedikleri golün Gençlerbirliği’nin uygulamak istediği oyun stratejisine zemin hazırladığını belirten Sağlam, "Pozisyonlar ve açıkla verdik. Rakip daha fazla kendi sahasında kapandı ve savunma yaptı. Oyunun genelinde oyuna hakim görünürken ofansif anlamda pek üretken olamadık. İkinci yarıda girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sonuçta bizim için iyi bir karşılaşma olmadı.’’ şeklinde konuştu.

Futbolculardan Hürriyet ise, takım olarak iyi konsantre olamadıklarını ve erken gol yediklerini söyledi. Hürriyet, haftalardır iyi oynadıklarını artık bu maçı unutup haftaya oynayacakları Akhisar Belediyespor karşılaşmasını düşünmeleri gerektiğini ifade etti.

Bir diğer kırmızı-siyahlı oyuncu Tarık ise, istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını, bir an önce bu maçı unutup Akhisar maçına konsantre olmaları gerektiğini kaydetti.


CİHAN