Bluz Modelleri

Yeni sezonda da şık olmak isteyen bayanlar seçimlerini bluzdan yana kullanmakta. Sitemizde yer alan modern bluzlar çeşitli renklerde ve modellerde yer almaktadır.

Bluz Modelleri
18 Mayıs 2017 Perşembe 15:57 tarihinde eklendi, 1.076 kez okundu.

Yeni sezonda da şık olmak isteyen bayanlar seçimlerini bluzdan yana kullanmakta. Sitemizde yer alan modern bluzlar çeşitli renklerde ve modellerde yer almaktadır. Bluz modelleri estetik kaygılarla tasarlanmış olup her ortamda bakışları çekmektedir. Düz tişört modellerinin yanı sıra kısa kollu, boyundan bağlamalı, smart casual bluz modelleri de sitemizde bulunmakta.

 

Tercih Edilen Bluzlar

 

Pamuksu dokusu ile dikkat çeken bluzların renkleri de kıyafetlerinizle oldukça uyumlu. Ayakkabılar ve aksesuarlarınızla doğru şekilde kombinlenebilen bluz modelleri son moda çizgilerinden de izler taşımaktadır. Bluz modellerinde sezonun trend renkleri de yer almaktadır. Şık, estetik bluzlar sitemizde bulunuyor. Bisiklet, V yaka, baskılı, ekru renk tonlarında bluz modelleri de sitemizde yer alıyor.

 

Şık Bluz Modelleri

 

Çeşitli yaka modellerinde bluzlar her zevke hitap ediyor. Slim fit yapıda, vücut hatları ile uyumlu bluzlar da sizi yansıtıyor. Bluz modelleri her zevke hitap etmektedir. Yaka detaylı, askılı bluz modelleri de son modadan izler taşıyor. Tüm bluz modellerimizi www.network.com.tr adresimizden oturduğunuz yerden inceleyebilirsiniz.