Bobo, Lizbon’a uçuyor

Büyükşehir maçından sonra ayrılacağını açıklayan Brezilyalı golcü, Sporting Lizbon'la 3 yıllığına anlaştı. Sambacı, yeni kulübünden 1.2 milyon euro alacak

Bobo, Lizbona uçuyor
13 Mayıs 2011 Cuma 10:10 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bobo'nun, Sporting Lizbon'la anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.
 
Ziraat Türkiye Kupası final maçından sonra şimdiye kadar kendisiyle görüşülmediğini belirterek, siyah-beyazlı kulüpten ayrılacağını dile getiren Brezilyalı golcünün, Portekiz ekibiyle önümüzdeki ay resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Portekiz basını, Bobo'nun menajeri Juan Figer'in geçtiğimiz hafta sonu Lizbon'a giderek, Sporting'li yöneticilerle masaya oturduğunu yazdı. Yapılan görüşmede Figer ile Sporting Lizbon'lu idarecilerin, Bobo için her konuda anlaşma sağladıkları kaydedildi. Brezilyalı yıldızın, Portekiz ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve senelik 1 milyon 200 bin euro alacağı vurgulandı. Portekiz gazeteleri, Beşiktaş'a bonservis bedeli ödenmeyeceği için Bobo'ya verilecek ücretin yüksek tutulduğuna dikkat çekti. Haberlerde, Sporting Lizbon'un sadece yıldız oyunculara 1 milyon euronun üzerinde ödeme yaptığı kaydedildi.

Milliyet