Bobo gözünü Portekiz'e dikti!

Portekiz ekibine sıcak bakan Beşiktaş’ın golcüsü Sporting Lizbon hakkında takım arkadaşından bilgi aldığını belirtti ve “Kulüple ilgili çok güzel şeyler söyledi” dedi

Bobo gözünü Portekize dikti!
10 Nisan 2011 Pazar 09:52 tarihinde eklendi.

 

Portekiz internet sitesi ojogo’da yer alan habere göre sezon sonu mukavelesi sona erecek olan Bobo’nun menajeri Juan Figer, önceki gün Sporting Lizbonlu yöneticiler Luis Duwue ve Carlos Freitas’la Londra’da görüştü.
 
Beşiktaş’ın golcüsünün Portekiz ekibine sıcak baktığı ifade edilen haberde Brezilyalı golcünün ağzından şu açıklamalara yer verildi: Türkiye liginden daha rekabetçi bir ligde mücadele eden büyük bir kulüpte oynamak istiyorum. Beşiktaş’taki en yakın arkadaşlarımdan biri olan Simao ile konuştum. Bana kulüple ilgili çok güzel şeyler anlattı, taraftarı övdü. Şehir hakkında da bilgi aldım. Eğer anlaşma kesinleşirse, daha ayrıntılı da bilgi alacağım. 
 
Bence Sporting Lizbon çok daha rekabetçi bir ligde mücadele eden ilginç bir kulüp. Portekiz Ligi, Brezilya ve Avrupa’da takip edilen önemli lig. Corinthias’a transfer olan Liedson’ın boşluğunu doldurup dolduramayacağımı bilmiyorum. Bunun için kesin bir şey söylemem mümkün değil.
 
HTSpor