Bobo kavgası

Mersin İdmanyurdu'nun prensipte anlaştığını açıkladığı Bobo'nun Kayserispor ile imza atmak üzere olduğu yönündeki haberler, Mersin İdmanyurdu yönetiminin tepkisini topladı.

Bobo kavgası
11 Haziran 2012 Pazartesi 15:21 tarihinde eklendi, 1.107 kez okundu.

 

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm takımların transfer için emek harcadığı şu günlerde, etik tutumların unutulmaması gerektiğini söyledi. 
     
Önceki günlerde Bobo ile menajeri aracılığıyla prensipte anlaştıklarını, hazırladıkları sözleşmeyi de futbolcuya gönderdiklerini anlatan Kahramanlı, şöyle devam etti: 
   
 ''Yarın futbolcuyla imza atacağımız konuşulmuştu. Herhangi bir sıkıntı olduğuna dair bir söz söylenmedi. Bugün ise futbolcunun Kayserispor'la anlaştığını ve imza atmak üzere olduğunu öğrendik. Bu yüzden hem futbolcunun hem de Kayserispor'un tutumunu etik bulmuyorum. Kayserispor geçtiğimiz yıllarda benzer konulardan muzdarip olmuş, bazı takımları eleştirmişti. Şimdi ise aynı şeyi kendisi yapıyor. Şu an ortada kulüplerin kazandığı yok, sadece futbolcuya kazandırıyorlar. Transfer yaparken her kulübün daha etik davranması gerektiğine inanıyorum.'' 
     
Transfer listelerinde bulunan bazı isimlerle de görüşmelere devam ettiklerini anlatan Kahramanlı, transfer konusunda bundan sonraki süreçte imza atıldıktan sonra gerekli açıklamaların yapılacağını kaydetti.