Bodrum meydanlarında kızılderili ezgileri

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen Bodrum Karnavalı kapsamında, Kızılderili kostümleriyle sokak konserleri veren Ekvatorlu üç müzisyen, yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi gördü.

Bodrum meydanlarında kızılderili ezgileri
29 Temmuz 2013 Pazartesi 20:17 tarihinde eklendi.
Hilmi Uran, İskele ve Belediye Meydanları'nda, her akşam sahne alan rengarenk Kızılderili kıyafetleri içinde, yörelerine özgü parçaları ve marşları seslendiren "Sayrı Nan' isimli Ekvatorlu üç müzisyen kardeş, danslarıyla dikkati çekti. Grup üyeleri, bir yandan da kendi CD'lerini sattı.
 
En büyük kardeş Casar, amaçlarının müziklerini bütün dünyaya tanıtmak olduğunu belirterek, "Kültürümüzü dünyaya tanıtmak için bütün ülkelerde, bütün şehirlerde bu şekilde meydanlarda küçük konserler veriyoruz. Özellikle bunu tatil merkezlerinde yapıyoruz.
 
Çünkü, dünyanın her yerinden turistler buralara akın ediyor. Bir hafta daha Bodrum'da konser vermeye devam edeceğiz. İzmir, ilçesi Çeşme ve belesi Alaçatı ile Antalya'da da bu şekilde konserler verdikten sonra Yunanistan'ın Atina şehrine geçmeyi düşünüyoruz. Bu şekilde hem kendimizi hem de müziğimizi insanlara tanıtmaya çalışıyoruz" dedi.

DHA