Bodrum'da alacak kavgası: 1 ölü

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde alacak meselesi nedeniyle çıkan kavgada kalbinden bıçaklanan 40 yaşındaki Muhittin Yılmaz öldü.

Bodrumda alacak kavgası: 1 ölü
31 Ağustos 2016 Çarşamba 19:55 tarihinde eklendi.
MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde alacak meselesi nedeniyle çıkan kavgada kalbinden bıçaklanan 40 yaşındaki Muhittin Yılmaz öldü. 
 
İnşaat ustası Muhittin Yılmaz, dün, bacanağı D.G. ile Yalıvak Mahallesi'ndeki arkadaşı Ç.A.'nın sahibi olduğu müzikhole gitti. Saat 23.30'a kadar alkol alıp eğlenen Yılmaz ile müzikholün sahibi Ç.A. arasında, iddiaya göre, yaklaşık 10 bin liralık alacak meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Yılmaz ve bacağı müzikholden ayrıldı. Peşlerinden giden Ç.A., Yılmaz ve bacanağının içinde bulunduğu otomobilin önünü Dağbelen Mahallesi, Değirmenler Mevkisi'nde kesti. Taraflar arasındaki tartışma burada da devam edip, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ç.A., yanında getirdiği ekmek bıçağını Yılmaz'ın kalbine sapladı. Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 
 
Polis olayın ardından kaçan Ç.A. ile kavgaya karıştığı ileri sürülen Yılmaz'ın bacanağı D.G.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. D.G.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, "Basit bir alacak meselesi bu şekilde nasıl büyüdü, anlamadım. Hem müzikholde hem de oradan ayrıldıktan sonra ikisini de sakinleştirmeye çalıştım, ancak başarılı olamadım. İkisi de çok sinirliydi" dediği belirtildi.
 
Yılmaz'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, gözaltına alınan Ç.A. ve D.G., adliyeye sevk edildi