Bodrum’da silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümbet Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Bodrumda silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
15 Eylül 2013 Pazar 17:17 tarihinde eklendi, 3.040 kez okundu.

Olay, Kıbrıs Şehitleri Caddesi Gümbet Kavşağı'nda meydana geldi. İki grup arasında alacak verecek yüzünden başlayan sözlü kavga büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü. Birbirine kurşun yağdıran iki gruptan birinde bulunan restoran sahibi Hasan Turan(30) ve Yakup Turan kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Çıkan silahlı çatışmada Tahsin Kaya, Mirdan Kaya, Yaşar Kaya ve Naci Turan isimli 4 kişi ise yaralanarak Bodrum Devlet Hastanesi ve civarda bulunan özel hastanelere kaldırıldı. Silahlı çatışma anında çevrede bulunan görgü tanıklarının ifadesine göre, 2 grup arasında ilk olarak sözlü olan çıkan tartışmada biranda silahların çekildiği ve ortalığın kan gölüne döndüğü belirtildi. Yaşanan çatışma anında olay yerinde bulunan birkaç kişinin de iki grubun arasında kalarak büyük panik yaşadığı ifade edildi.

Polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemelere göre olay yerinde 30 adet boş kovan bulundu. Silahların ruhsatsız olduğu belirlenirken, olaya karışan Ahmet Kaya isimli bir kişi ise gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.


CİHAN