Boğazda Balotelli zirvesi

"Pahalı transferler yapmayacağız" diyen G.Saray Başkanı, Balotelli'nin menajeri ile görüşüp gelecek sezon için resmi teklif yaptı.

Boğazda Balotelli zirvesi
08 Ocak 2014 Çarşamba 10:57 tarihinde eklendi.
Hajrovıc ve Alex Telles transferleriyle üst üste bombaları patlatan Galatasaray sezon sonunda Balotelli'yi renklerine katmak için çok gizli bir çalışma yürütüyor. İtalyan basını, Başkan Ünal Aysal'ın Balotelli'nin menajeri Raiola ile Boğaz'da çok özel bir zirve gercekleştirdiğini iddia etti.

İtalyan TG24 kanalı, Balotelli'nin transferinin devre arasında değil sezon sonunda gerçekleşme ihtimalinin daha yüksek olduğunu ifade etti. Milan'la ipleri koparma noktasına gelen İtalyan oyuncuyu eski hocası Mancini'nin çok istediği belirtildi. İtalyan basını, "Boğaz'da lüks bir otelde gerçekleşen görüşmede Galatasaray, menajer Raiola'ya resmi tekliflerini sundu. Galatasaray gelecek sezon ayrılacak Drogba'nın yerine Balotelli'yi düşünüyor" ifadelerini kullandı. Yabancı oyuncu kontenjanı dolu olan Galatasaray, eğer şartlar oluşursa İtalyan yıldızı devre arasında da renklerine katabilir. Başkan Aysal'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı bulunmayan Balotelli için "Drogba'yı da almak hayaldi. Ama bir fırsat doğdu ve aldık. Şimdi aynı fırsat Balotelli için var" yorumunu yaptığı öğrenildi.
 
18 MİLYON EURO'DAN AŞAĞI SATMAK İSTEMİYOR
MİLAN'ın geçen sezon Balotelli'yi 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği ve bu nedenle yıldız oyuncuyu 18 milyon Euro'dan aşağı bir rakama satmak istemediği ifade edildi. Galatasaray'ın yıldız futbolcu için geçtiğimiz günlerde 12 milyon Euro teklif ettiği ancak İtalyan kulübünün bu rakamı az bulduğu ifade edildi. Sportif Koordinatör Bülent Tulun'un önümüzdeki günlerde İtalya'ya gideceği belirlendi.
 
MİLAN KADRODA KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK YAPACAK
İtalyan kulübünde özel projelerden sorumlu müdür olarak görev yapan ve Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi'nin kızı olan Barbara Berlusconi'nin takımda köklü değişiklik için düğmeye bastığı belirtildi... Milan'dan ilk gönderilecek isimlerden birinin de Balotelli olduğu ifade edildi. Kanalın haberinde, Juventus'un gerisinde kalan Milan'ın bu farkı kapatmak için yeni bir yapılanmaya gideceği belirlendi.
 
BEŞ YILDIZLI BİR OTELDE GÖRÜŞME
İTALYAN basını, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın İstanbul'da boğazda 5 yıldızlı bir otelde Balotelli'nin menajeri Raiola ile bir görüşme yaptığını
iddia etti...
 
(Takvim)