Boğaz'da yalı Monica'ya çok geldi

Boğaz'da yalı fiyatlarının 10 milyon dolardan başladığını duyan Bellucci, ''Como Gölü kıyısı bile bu kadar pahalı değil, bütçem yetmez'' diyerek vazgeçti

Boğazda yalı Monicaya çok geldi
28 Aralık 2011 Çarşamba 11:31 tarihinde eklendi, 3.004 kez okundu.

 

Dünyanın en güzel kadınlarından Monica Bellucci, dünyanın en güzel yerlerinden İstanbul Boğazı'nda ev sahibi olmak için harekete geçti.

Monica Bellucci, Yılmaz Erdoğan'ın da rol aldığı İranlı yönetmen Bahman Ghobadi'nin Gergedan Mevsimleri filminin çekimleri için ilk kez geldiği ve bir süre yaşadığı İstanbul'da Boğaz'a hayran kaldı.

Monica Belluci eşinin de fikrini aldıktan sonra çeşitli emlakçılarla görüşen ve denize sıfır yalı bakmaya başlayan Monica Belluci'nin hevesi kursağında kaldı
 
YALILARI TEK TEK GEZDİ
 
Boğaz'da çeşitli semtlerde gezdiği yalıların fiyatlarının 10 milyon dolardan başladığını duyunca şoke olan Monica Bellucci, "O kadar pahalı mı? Benim bütçem buna yetmez! İtalya'da Como Gölü kıyısı bile bu kadar pahalı değil!" diyerek vazgeçti.
 
Monica Bellucci'nin Boğaz'la kıyasladığı Como Gölü'nde villaların fiyatları 1 milyon dolar ila 50 milyon dolar arasında değişiyor.

Boğaz'da Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı ise bu yıl 100 milyon Euro'ya satışa çıktı.