Boğazlıyan’da ülkücüler miting düzenledi

Yozgat’ın Boğazlıyan Ülkü Ocakları Başkanlığı, Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenledi. Mitingde Türk milliyetçiliğine vurgu yapıldı.

Boğazlıyanda ülkücüler miting düzenledi
19 Şubat 2013 Salı 21:42 tarihinde eklendi, 1.454 kez okundu.

 

 
Boğazlıyan Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Ören, yaptığı açıklamada, Türk yurdunda, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına almaya çalışanlar olduğunu savunarak, Türk yurdunda yüzlerce yıldır tarihiyle gurur duyulan Türk milletinin Türk milliyetçiliğinin sonsuza dek hüküm süreceğini söyledi.
 
Terörist başı Abdullah Öcalan ile masaya oturanları eleştiren Önder, Türk’ü, Kürd’ü, Laz’ı, Çerkez'i ve Alevi'si ile bu vatan topraklarında yaşayan tek milletir. Hep bir ağızdan tek bir yürekle, tek bir sesle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Ne Mutlu Türk’üm diyerek, Türk milliyetçiliğini dünyaya haykırmıştır. Bu yüce millete hesap vereceklerdir. Biz ülkücüler olarak bu meydanda açık ve net söylüyoruz. Kim diyorsa ki vatan bölünmeli, ama tüm insanlık şunu çok iyi bilmeli ki henüz ülkücüler ölmedi.” diye konuştu. Basın açıklamasının ardından kalabalık gurup sloganlar atarak sessizce dağıldı.

CİHAN