Boğulmaktan son anda kurtarıldı

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde itfaiye ekibi, sulama kanalına düşen anne ile 2 oğlunu boğulmak üzereyken kurtardı. Hastaneye kaldırılan 2 kardeşin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Boğulmaktan son anda kurtarıldı
28 Haziran 2016 Salı 19:30 tarihinde eklendi.
Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Yazlık Mahallesi Alan Mevkii'nde meydana geldi. 44 yaşındaki Suna Karabaş, oğullarından 22 yaşındaki Tevfik Karabaş ile mısır tarlasında çalışırken, zihinsel engelli oğlu 18 yaşındaki Emre Karabaş dengesini kaybedip sulama kanalına düştü. Kardeşinin düştüğünü gören Tevfik Karabaş, onu kurtarmak için suya atladı. İki çocuğunun akıntıya kapıldığını gören Suna Karabaş da onları kurtarmak için kanala atladı.
 
Bir yandan çocuklarını kurtarmaya çalışırken bir yandan da yardım isteyen Suna Karabaş'ın yardım çığlıklarını duyan çevredekiler polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Anne ve 2 oğlu, kanalda yaklaşık 2 kilometre sürüklendikten sonra itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 
 
Ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tevfik ve Emre Karabaş kardeşlerin hayati tehlikesi devam ederken, Suna Karabaş'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.