Boksör soyguncuları nakavt etti

İsveç'in Helsingborg kentinde oturan Şehmuz Gözüoğlu, kendisini soymak isteyen 2 kişiyi nakavt etti.

Boksör soyguncuları nakavt etti
12 Eylül 2013 Perşembe 13:12 tarihinde eklendi.
 
'Netto' adlı marketten alışveriş yaptıktan sonra bisikleti ile Frederiksdal Ormanı içinden evine giden Şehmuz Gözüoğlu, birden iki kişinin saldırısına uğradı. Arkadan saldırarak kendisini yere düşüren soyguncuların boynundaki kalın altın zincire göz dikmiş olabileceklerini belirten Gözüoğlu, hemen kendisini toparlayarak savunmaya geçtiğini ve soyguncuları nakavt ettiğini söyledi.

Gözüoğlu'nun boksör olduğunu bilmeyen soygunculardan biri hastanede tedavi altına alındı. Kendisini savunmanın en doğal hakkı olduğunu belirten Şehmuz Gözüoğlu, şunları anlattı:
 
"İki kişi birden bana yumruk atarak bisikletten düşürdü. Ama kendimi çabuk toparladım. Ayağa kalkarak daha ilk yumrukta birini yere serdim. Diğeri yumruğu yiyince ve arkadaşının kanlar içinde yerde yattığını görünce kaçtı. Yerdeki şahıs kaçmayı denemedi.

Sonra oradan geçen bir bayanın yardımı ile ambulans çağırdım ve şahsı hastaneye kaldırmalarını istedim. Soyguncular beni ufak tefek ve yaşlı görünce her halde soyabileceklerini düşündüler ama ben Helsingborg Boks Kulübünde çalışıyorum ve her gün boks idmanı yapıyorum. Kendimi nasıl koruyacağımı biliyorum. Yaralı şahıs hastanede ameliyat edilmiş ve benden şikayetçi olmuş ama umurumda değil.

Benim kendimi savunmam en doğal hakkım. Üstelik de yaralı şahıs için ambulans çağırdım. Yalnız boynumdaki altın kolye yok oldu. Belki de kaçan şahıs çalmayı başardı."
 
Polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ikinci şahsın da bulunmaya çalışıldığını belirterek, yaralı şahsın Şehmuz Gözüoğlu hakkında şikayetçi olduğunu söyledi.

DHA