Bolt'tan Alex'e mesaj

Dünyanın en hızlı adamı Usain Bolt gözünü Manchester United formasına dikti. Dünyanın en hızlı futbolcusu olmak isteyen Jamaikalı, Alex Ferguson’dan telefon beklediğini söyledi

Bolttan Alexe mesaj
08 Ağustos 2012 Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi, 1.046 kez okundu.

 

2012 Londra Olimpiyatları’na da damgasını vuran Usain Bolt, Manchester United’da oynama isteğinde ciddi olduğunu söyledi.
 
100 metreyi 9.63’te koşarak Olimpiyat Rekoru’na imza atan Jamaikalı atlet kariyerinde değişikliğe gidebileceğini ifade etti. Sıkı bir Manchester United taraftarı olduğu bilinen Bolt, “İnsanlar benim şaka yaptığımı zannediyor. Ama Ferguson beni arar ve ‘hadi seni antrenmanlarda bir deneyelim’ derse ona ‘hayır’diyemem” dedi.
 
Pistte olduğu kadar futbol sahalarında da kendisine güvendiğini ifade eden Bolt “Kendimi futbolda iyi  görmeseydim bunları söylemezdim. Çok iyi bir oyuncu olduğumu biliyorum ve sahada fark yaratırım. Takımın en hızlı oyuncusu olacağıma şüphe yok. Ama aynı zamanda topla da oynayabilirim” ifadelerini kullandı.
 
İngiltere’de bulunduğu günlerde Alex Ferguson’dan telefon bekleyeceğini sözlerine ekleyen Bolt, “Birkaç gün daha Londra’dayım. Eğer Ferguson beni bulmak istiyorsa nerede olacağımı biliyor” diye konuştu.
 
200 metreyi yürüdü
 
100 Metre finalindeki muhteşem gösterisinden sonra Bolt dün 200 metrede elemelerinde yine piste çıktı. Rahat bir yarış çıkaran Bolt 200 metreyi 20.39’la koşarak serisini birinci sırada tamamladı. Jamaikalı son 80 metreyi adeta yürüyerek bitirdi.