Bombayı bu hafta açıklıyor

Kulübü Benfica'nın ardından, Cardozo'yu da ikna edip golcü transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe'de sıra resmi açıklamaya geldi.

Bombayı bu hafta açıklıyor
09 Haziran 2013 Pazar 09:59 tarihinde eklendi.
Sarı-Lacivertliler'in bu hafta yeni teknik direktör ile birlikte Paraguaylı'yı da duyurması, sol bek için de düğmeye basması bekleniyor.
 
Fenerbahçe’de transfer hareketliliği tavan yaptı, Alper ve Alves’in ardından yeni imzalar için bekleyiş başladı... Benfica’dan sonra Cardozo’yu da ikna eden Sarı- Lacivertliler’in Paraguaylı ile ilgili resmi açıklamayı bu hafta yapacağı bildirildi. Bunun sebebi teknik direktör konusunun henüz çözüme kavuşturulmamış olması. Yine bu hafta yeni hocasına da imzayı attıracağı öğrenilen Fenerbahçe, hemen ardından Cardozo’ya çubuklu formayı giydirecek. Başkan Aziz Yıldırım’ın altını çizdiği üzere gündemdeki öncelikli transferlerini bir an evvel tamamlayacak Fenerbahçe’nin son hedefi ise sol bek. Sarı-Lacivertli ekibin kurmaylarının rotası daha sonra ise takıma yerli ve genç alternatifler kazandırıp gelecek dönemler için kadroyu genişletmek olacak.