Bombayı patlattı!

Bayern Münih, Dortmund'un yıldızı Lewandowski'yle 5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Bombayı patlattı!
05 Ocak 2014 Pazar 14:29 tarihinde eklendi.
Sezon sonunda bedelsiz olarak Bavyera'nın yolunu tutacak Polonyalı yıllık 11 milyon Euro kazanacak.
 
Fanatik'in haberine göre Bayern Münih, muradına erdi. Bundesliga’daki en büyük rakibi Borussia Dortmund’un Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski’nin transferi için uzun süredir çabalayan Kırmızı-Beyazlılar, Polonyalı oyuncuyu sonunda kadrosuna kattı. Sezon başında takımdan ayrılmak istediğini Borussia Dortmund yönetimiyle paylaşan ancak olumsuz yanıt alan 25 yaşındaki golcü, Bayern Münih’le sezon sonundan itibaren geçerli olmak üzere yıllığı 11 milyon Euro’dan (yaklaşık 30 milyon TL) 5 senelik sözleşme imzaladı. Borussia Dortmund’la bu sezonun haziran ayına kadar anlaşması bulunan Lewandowski, sezon sonuna kadar
Sarı-Siyahlılar’da forma giymeyi sürdürecek ve yeni takımına bedelsiz gidecek. Yıldızlar karması Bayern Münih, geçen sezonun sonunda Dortmund’un bir diğer yıldızı Mario Götze’yi de, sözleşmesindeki 39 milyon Euro’luk (yaklaşık 54 milyon TL) fesih bedelini ödeyerek renklerine bağlamıştı.
 
Draxler de Münih’te iddiası
 
Borussia Dortmund’dan Robert Lewandowski’yi takımına kazandırarak büyük bir başarıya imza atan Bayern Münih’in, 25 yaşındaki futbolcuyu sağlık kontrolünden geçirdiği sırada hastanede Schalke 04’lü Julian Draxler’in de bulunması kafalarda soru işareti bıraktı. Konuyla ilgili olarak Bayern Münih’li yöneticilerin yakın bir zamanda açıklama yapması bekleniyor.