Bon Jovi konseri de mi iptal ?

Amy Winehouse ve Jamiroquai konserlerinden sonra müzikseverlerin merakla beklediği Bon Jovi konseri de tehlikede.

Bon Jovi konseri de mi iptal ?
01 Temmuz 2011 Cuma 13:30 tarihinde eklendi, 1.345 kez okundu.

 

Dünyaca ünlü rock yıldızı Jon Bon Jovi’nin 8 Temmuz’da Türk Telekom Arena’da vermesi beklenen konser öncesi, geçireceği operasyon ortalığı karıştırdı.
 
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ KARIŞTI
 
17 yıl aradan sonra Türkiye’ye gelmesi beklemesi beklenen ünlü sanatçının dizinden ameliyat olacağı haberleri “İstanbul’da bir dev konser daha mı iptal edilecek?” sorularını da beraberinde getirdi. 
 
Haberi duyan Bon Jovi hayranları, sosyal paylaşım sitelerinde konserin iptal olup olmayacağı tartışırken müzikseverleri rahatlatacak cevap Bon Jovi cephesinden geldi.
 
DİZİNDEN AMELİYAT OLACAK
 
Yapılan açıklamada, ameliyatın ünlü yıldızın dünya turnesini etkilemeyeceği ifade edildi.
 
Finlandiya’nın başkent Helsinki’de 11 Haziran tarihinde verdiği konser sırasında, yağmurdan dolayı ıslanan sahnede kayarak dizini inciten Bon Jovi’nin önümüzdeki günlerde bıçak altına yatacağı ifade edildi.
 
Dün gece İrlanda’nın başkenti Dublin’de sahne alan Bon Jovi’nin 8 Temmuz’da yapılacak İstanbul konserine kadar programının boş olduğu, bu fırsattan istifade dizini tedavi ettirmek istediği belirtildi.
 
Bon Jovi yaptığı açıklamada, “Neyse ki bir haftalık boşluğumuz var. Doktorum sekiz gün içinde İstanbul konseri için hazır olabileceğimi söylüyor. Zaten dans edemiyorum, dolayısıyla bir sorun olmayacak” dedi.
 
 
AMY VE JAMIRQGUAI KONSERLERİ İPTAL EDİLMİŞTİ
 
Amy’nin Avrupa turnesinin birinci ayağı olan Belgrad konserinde sahneye, şarkı sözlerini hatırlamayacak kadar sarhoş çıkması nedeniyle İstanbul konseri öncesi turne iptal edildi.
 
Müzikseverleri hayal kırıklığına uğratan bu haberden kısa bir süre sonra da Jamiroquai konseri, grubun solisti Jay Kay’in sağ ayak bileğini burktuğu ve durumunu sahneye çıkamayacak kadar ağır olduğu için ileri bir tarihe ertelendi.