Bonomo, ilk provasını yaptı

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi, ''Love Me Back'' adlı şarkısıyla temsil edecek Can Bonomo, ilk provasını yaptı.

Bonomo, ilk provasını yaptı
16 Mayıs 2012 Çarşamba 20:10 tarihinde eklendi, 1.483 kez okundu.

 

Yarışmanın yapılacağı Crystal Hall'de 5 erkek dansçısıyla prova yapan Bonomo yaklaşık 40 dakika sahnede kaldı. 
   
Provalar sırasında bir talihsizlik de yaşandı. Bonomo'nun menajeri Ece Çelebioğlu sahneden düştü. Sahnenin kenarındaki boşluğa düşen ve şans eseri yaralanmayan Çelebioğlu, bir süre sonra provayı izleyenlerin alkışları arasında boşluktan çıkarıldı. 
     
Can Bonomo kazanırsa sahneye Azerbaycan bayrağıyla çıkacak- 
     
Can Bonomo provaların ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. 
   
Bir gazetecinin, Eurovision 2011'in galipleri Azerbaycanlı Nigar ve Eldar ikilisinin kazandıktan sonra sahneye Türkiye bayrağıyla çıkmasını hatırlatarak, Bonomo'nun kazanması halinde sahneye Azerbaycan bayrağıyla çıkıp çıkmayacağına ilişkin soruya Bonomo hiç düşünmeden ''Tabii ki'' cevabını verdi. 
     
Bonomo, Yahudi asıllı olması nedeniyle Türkiye İsrail ilişkilerinde yaşanan gerginliğin onu nasıl etkilediği sorusunu, ''Ben bir sanatçıyım. Sanatıma da çok önem veriyorum. Burada çeşitli milletleri temsil eden güzel insanlar var. Sadece şunu söyleyebilirim, bu uluslararası yarışmada Türkiye'yi temsil ediyorum ve bunu yapmaktan çok gurur duyuyorum'' diye cevapladı. 
     
25. doğum gününü, basın mensuplarının koro halinde söylediği şarkıyla kutlayan Bonomo, Bakü'de bulunmaktan ve gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirterek, ''25. doğum günümü Bakü'de kutlayacağıma çok sevindim ve burada olduğum için kendimi çok şanslı birisi olarak görüyorum'' dedi.