Bonomo'dan koma geyikleri

Şeker komasına girdiği yönündeki iddialara twitter’da ti’ye alan Bonomo, arkadaşının ‘Neredesin sorusuna’ ‘Komadayım, pazartesi geleceğim’ yanıtını verdi...

Bonomodan koma geyikleri
09 Temmuz 2012 Pazartesi 08:01 tarihinde eklendi.

 

Türkiye’yi bu yıl Eurovision’da temsil eden Can Bonomo’nun Alaçatı’da eğlendiği mekanda şeker komasına girdiği yönündeki iddia dün sosyal medyayı salladı. 23 yaşındaki Bonomo’nun menajeri tarafından saat 13.00 sıralarında Sisus Hastanesi’nin acil servisine kaldırıldığı, tedavisinin ardından da morg kapısından gizlice çıkartıldığı öne sürüldü.
 
Bu haber dün twitter’da günün en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. Cumartesi akşamı Çeşme Aya Yorgi’de konser veren Bonomo ise twitter’da hakkında yapılan yorumlara çok sinirlendi ve önce “Hakikaten şeker hastası olsam arkamdan ‘Sarhoştu’ yazacaksınız yani! Ne güzel insansınız be. Biz de sanat yapıyoruz mal gibi helal!” diye bir tweet attı.

Daha sonra da “Komaya falan girmedim. Yalan haber. Dün konser vardı. Çok da güzel geçti. Keyifler yerinde... Her okuduğunuza inanmayın, soğuk taşa oturmayın. Komadan lazım mı bir şey, gelirken getireyim? Elinden geleni ardına koma” şeklinde espriler yaptı. Bonomo twitter’da “Neredesin seni Cihangir’de göremiyoruz?” yazan arkadaşına da “Komadayım moruk şimdi. Pazartesi geleceğim” cevabını verdi.