Borajet Van'dan uçacak

Borajet 19 Şubat itibariyle Van, Kayseri, Gaziantep ve Trabzon karşılıklı seferlerine başlıyor.

Borajet Vandan uçacak
18 Şubat 2013 Pazartesi 17:36 tarihinde eklendi.

 

Van'ın sivil havacılığın merkezlerinden biri olacağını söyleyen Borajet Tarife Planlama Müdürü Kemal Bilgin "Yurtiçi ile başlayacak olan uçuşlarımız yurtdışında da devam edecek. İran'da Urmiye, Irak'ta Süleymaniye ve Erbil, Ermenistan'da ise Erivan uçuşlarımız olacaktır" dedi.
 
Borajet, Van çıkışlı Kayseri, Gaziantep ve Trabzon karşılıklı tarifeli seferlerine başlıyor. 19 Şubat itibariyle haftada 3 gün Kayseri, Gaziantep ve Trabzon'a gidecek olan uçaklar yıl sonuna kadar da İran, Urmiye, Irak'ta Süleymaniye ve Erbil, Ermenistan'da seferler düzenleyecek. Van Ferit Melen Havaalanı'ndan havalanacak olan uçakların birkaç haftalık yolcu kapasitesi ise yoğun ilgi nedeniyle şimdiren dolmuş durumda.
 
Van'ın sivil havacılığın merkezlerinden biri olacağını söyleyen Borajet Tarife Planlama Müdürü Kemal Bilgin, "Yurtiçi ile başlayacak olan uçuşlarımız yurtdışında da devam edecek. İran'da Urumiye, Irak'ta Süleymaniye ve Erbil, Ermenistan'da ise Erivan uçuşlarımız olacaktır" bilgisini verdi. 
 
Van Ferit Melen Havaalanı'nda Borajet uçağını gezen Van Vali Yardımcısı Mehmet Üzer, turizm kapasitesi ve sanayinin gelişmesi için ulaşımın çok önemli olduğunu belirterek, . Van'ın sivil havacılıkta bölgenin başkenti olmasını istediklerini söyledi

DHA