Boşanmak için 900 bin lira istedi

Ünlü şarkıcı Müşerref Akay, 3 yıl önce evlendiği ve boşanmak üzere olduğu Emin Atalay'ın kendisinden 900 bin lira talep ettiğini söyledi

Boşanmak için 900 bin lira istedi
15 Mart 2012 Perşembe 10:16 tarihinde eklendi.

 

Ünlü şarkıcı Müşerref Akay 3 yıllık eşi Emin Atalay'la boşanıyor. Eşinin kendisinden 900 bin liralık tazminat talep ettiğini söyleyen sanatçı, “Çorabını yıkamadığım için dava açtı. Bu gidişle nafaka da ister” dedi.
 
Müşerref Akay, 3 yıldır evli olduğu sigortacı eşi Emin Atalay'la boşanmak için mahkemeye başvurdu. Evlerini ayırdıklarını, bundan sonra da barışmanın olmayacağını belirten Akay, eşi Emin Atalay'ın kendisinden 900 bin lira tazminat istediğini belirtti. Sanatçı, "Emin Bey istediği 900 bin liralık tazminatı verirsem benden boşanacak. Şimdi moda değişti. Artık erkekler tazminat istiyor. Bu gidişle nafakada ister benden" açıklamasında bulundu.
 
BOŞANMA GEREKÇESİ
 
Şarkıcı Müşerref Akay'ın daha önce BUGÜN'e verdiği bir röportajında da bahsettiği gibi "Sen benim çorabımı bile yıkamadın" diyerek boşanma gerekçesi söyleyen eşi Emin Atalay'ın 400 bin TL manevi , 500 bin TL ise maddi tazminat davası açtığını belirtti. Akay, sözlerine şöyle devam etti.
 
"ORTAK BİR MALIMIZ YOK"
 
"Bana üç senede 500 bin TL harcadığını iddia ediyor, paralarını geri istiyor. Çorabını yıkamadığım için 900 bin TL tazminat istiyor. Ben de 300 bin TL tazminat istiyorum. Bir ay sonra ilk davamız görünecek. Ortak malımız yok. Yalnız benimle evliliği sırasında birlikte alınmış Bodrum'da bir ev, bir tekne birde araba var. "