Botoks ile cildinizi yenileyin

Genç bir cilde sahip olmak artık hayal değil. 5 dakikada cildinizin kırışıklıklardan arınarak botoks ile cildinizi sizler de yenileyin.

Botoks ile cildinizi yenileyin
27 Nisan 2016 Çarşamba 15:34 tarihinde eklendi, 2.251 kez okundu.

Yılların yorgun düşürdüğü cildinizde oluşan kırışıklıkların da artık çaresi bulunmaktadır. Bilinenin aksine cazip fiyat avantajlarında cildinizi yenileyerek n az 10 yıl cildinizi geriye döndürebilirsiniz. Yüzünüzdeki duruluğu ve pürüzsüzlüğü botoks ile yeniden yakalayarak aynada kendinizle barışık zamanlar geçirebilirsiniz.
 

Geçmiş yıllarda belirli bir maddi güce sahip olanların yaptırdığı botoks uygulaması hem zararlı etkilerinin bulunmaması hem de uygun fiyatları açısından pek çok kişi tarafından talep gören bir uygulama olarak bilinmektedir. Hijyenik ortamda profesyonel hekim kontrolünde cildinizin gereksinimleri araştırılarak uygun dozda kırışık bölgelere uygulanan işlem cilt kusursuzluğunun yakalanmasını sağlamaktadır.
 

Serum olarak cildinize uygulanan botoks işleminde serum içerisinde toksin madde bulunur. Hijyenik laboratuar koşullarından hazırlanarak özel şişelerinde muhafaza edilmesi suretiyle toz halinde bekletilen madde kullanım için açılarak sıvı haline dönüştürülmektedir. Cildinizin niteliklerine uygun olarak yeterli dozda hekim tarafından yapılan uygulama işlemi cildinizin kırışık bölgelerinde kas dokularına ince uçlu özel botoks iğneleriyle uygulanmaktadır. Yalnızca dakikalar içerisinde gerçekleştirilen işlemde uzun süren acı hissi de meydana gelmeyecek.

Uzman hekim kontrolünde profesyonel olarak gerçekleştirilen uygulama 5 ile 10 dakika arasında değişkenlik göstermektedir. Uygulamanın yapılmasıyla günlük aktivitelerinize kaldığınız yerden devam edebilmektesiniz. Hem kolay hem pratik uygumla sonrası yapılan iğneyle olan acı hissini de saniyeler içerisinde unutacaksınız.
 

Cilt bakımında zararsız ve hiçbir yan etkisi bulunmayan botoks uygulaması anestezi gerektirmediği için cerrahi bir işlem olarak da görülmemektedir. Uygulamanın yapılması sonrası cildinizdeki değişikliği aynaya baktığınızda sizler başta olmak üzere tüm dostlarınız cildinizin gençleştiğini far edecek.
 

Ayrıca botoks uygulaması 3 ile 6 ay kadar cildinizde etkisini devam ettirecektir. Cildinizin yapısına bağlı olarak bu zaman aralıklarında cildiniz eski haline dönmeye başlayacaktır. Fakat dilerseniz süreç dahilinde botoks işleminin tekrarlanmasıyla cildinizin alıştığınız genç görünümünü devam ettirebilirsiniz.
 

Can yakmayan özelliği, kana ve yara gibi problemlerin olmaması basit bir uygulama olarak profesyonel ellerce dakikalar içerisinde cildinize uygulanmasını sağlamaktadır. Daha genç ve kusursuz bir cilt ile yaşınızı göstermeyerek cildinizi ve kendinizi yenileyebilirsiniz. Genç ruhunuzu tazeleyeceğiniz botoks uygulaması dakikalar içerisinde cildinize mükemmel bir görünüm yakalamanızı sağlayacak. Ayrıca kırışıklık gidermenin yanı sıra dilerseniz cildinizde istenmeyen mimik oluşumlarının da önüne geçebilirsiniz. Doku kaslarının olabildiğince gevşemesini sağlayan uygulama kırışıklık oluşumunu engellediği gibi mimik hareketleri üzerinde de etkisini göstermektedir.


 

Botoks uygulaması düğer kasların normal çalışma durumlarını hiçbir şekilde etkilememektedir. Yalnızca kırışıklığa neden olan istenen kas bölgesinin gevşeyerek rahatlanması sağlanmaktadır.
 

Uzun ve yorucu saatler beklemeden, zamanınızdan harcamadan, yara veya cildinize bağlı farklı problemlerle karşılaşmadan çok basit bir uygulama ile botoks sonrası yaşamsal aktivitelerinize yalnızca 10 dakika ara vererek kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bir cerrahi müdahale olmayan botoks uygulaması yalnızca 10 dakikada 10 yaş genç görünüme kavuşmanızı sağlayacak.
 

Aynada kendinizle barışık olmak, ilerleyen yaşınıza rağmen yıllara inat genç bir görünüme sahip olmak ve bakımlı görünmek isteyen hemen herkesin ileri yaşlarda kırışıklıklara bağlı olarak yaptıracağı botoks acısız, ağrısız bir şekilde isteyen herkese uygulanabilmektedir. Oldukça rağbet gören uygulama işlemi yalnızca hamile kadınlar için uygun görülmemektedir. Yılların yüzünüze bıraktığı çizgileri ortadan kolay ve pratik bir şekilde basit bir işlem sonrası kaldırabilirsiniz. Daha genç ve pürüzsüz bir cilde kim sahip olmanın artık hayal olmadığını sizler de botoks uygulaması sonrası göreceksiniz.