Boya fabrikasında korkutan yangın

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir boya fabrikasında çıkan yangın korkulu anların yaşanmasına neden oldu.

31 Ağustos 2013 Cumartesi 21:43 tarihinde eklendi.

Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında, fabrikada maddi hasar meydana geldi, ayrıca, bir otomobil yandı bir itfaiye aracı da hasar gördü.

Dilovası ilçesindeki Yıldız Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir boya fabrikasının imalat ve depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede yayıldı. Yangın sebebiyle imalathanede bulunan boyalar zaman zaman patladı.

Ayrıca, sıçrayan alev topları fabrikanın çevresinde ki otları da tutuşturdu. Yangını söndürmek için Gebze ve İzmit bölgelerindeki itfaiye ekipleri harekete geçti. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sırasında deponun yanında bulunan özel bir araç tamamen yandı, bir itfaiye aracı da hasar gördü.

Dilovası İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin de olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Şahin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yangının çıkış nedenini henüz tam bilemiyoruz. Boya fabrikamızın imalat ve depo bölümünde yangın çıkıyor. İçinde kimse yoktu, dolaysıyla can kaybı yada yaralanma yok, maddi hasar var. Yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları yapıldı. Yangın dolaysıyla bir itfaiye aracı hasar gördü, bir de sivil araç yandı." dedi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.


CİHAN