Böyle destek görülmedi

Yıllardır Süper Lig'de mücadele eden, ancak taraftar bulmakta zorluk çeken Antalyaspor, geçen sezon sonunda PTT 1'İnci Lig'e düşünce kıymete bindi.

Böyle destek görülmedi
30 Temmuz 2014 Çarşamba 13:02 tarihinde eklendi.
Antalya'yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistler, şehrin önemli caddelerinde dalgalanan kırmızı-beyaz Antalyaspor bayrağını görünce, "Antalyaspor şampiyon mu oldu, küme mi düştü? anlayamadık" demekten kendilerini alamadı.
 
İşin aslı şu; Yetkililer, tüm esnafın Antalyaspor'a destek vermesi için kent çapında böyle bir uygulama başlattı. Antalyaspor'un bayrağını asan küçük büyük esnaf, bayrağın alt kısmına şirketinin ismini yazabilecek ve bundan dolayı hiç bir reklam ücreti ödemeyecek. Bu uygulamayı fırsat bilen Antalya esnafı, şimdi Antalyaspor bayrağı asarak hem kendi reklamını yapıyor, hem de Antalyaspor'a bu yönde destek veriyor. Yani alan memnun, satan memnun misali, kentte yıllardır kaybolmaya yüz tutmuş futbol heyecanı yeniden yakalanmaya başlandı.
 
PEKER: "GÜZEL BİR OLUŞUM. İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR"
 
Eski başkanlardan Sedat Peker, geçmiş yıllarda başlatılan bir kampanyayı anımsatırken şöyle dedi: "Futbol heyecanını yeniden yakalamak, taraftarın takımına daha çok sahip çıkmasını sağlamak, kombine alarak takımına destek vermesi için yıllar önce buna benzer bir kampanya başlattık. Haydi Antalyalılar bayrakları çıkarın. Cadde ve sokakları kırmızı beyaz bayraklarla donatın. Evinizin ve iş yerinizin penceresine bayraklar asın demiştik. Şimdi durum başka. Antalyalılar herhalde PTT 1'nci Lig'de şimdiden şampiyon olacaklarına inanıyor. Bu güzel bir oluşum. İnanmak başarmanın yarısıdır."