Böyle diyete can kurban

İki milyon seyirciye yaklaşan ‘Eyyvah Eyvah 2’nin senaristi ve başrol oyuncusu Ata Demirer rejime başlamış

21 Ocak 2011 Cuma 13:27 tarihinde eklendi.

 

 
Bu sofrayla diyet yapıyorsa, ünlü komedyenin zayıflaması zor. Şimdiye kadar hep kilolarıyla barışık olduğunu belirten Ata Demirer “Diyete girdim” diyerek kahvaltı tabağının fotoğrafını twitter sayfasından takipçileriyle paylaştı.
 
Milliyet Cadde'nin haberine göre, burada bir nokta koyup, sözü fotoğrafta görülen kahvaltı masasında kaç kalori olduğunu hesaplamasını rica ettiğimiz Cadde beslenme ve diyet uzmanı Dilara Koçak Gedik’e bırakalım. Tabii onun verdiği rakamlar tahmini, artı-eksisi olacaktır, fotoğrafın üzerinde de göreceksiniz. Ama söylediğini tek cümleyle özetlememiz mümkün: “Hepsini bitirirse 2 bin kalori civarında alır ki, bu yetişkin bir kadının tüm gün ihtiyacı demektir!”.
 
Muhtemelen bu ‘diyet!’ sevgili Ata Demirer kalıbındaki bir adamın dişinin kovuğunu doldurmayacaktır. Yanlış anlaşılmasın yediğinde gözümüz yok ama “Diyete girdim” deyip üzerine bir de fotoğraf paylaşırsa o zaman iş değişiyor. Ata, gerçekten kilo vermek istiyorsa kendisine bir uzmana danışmasını tavsiye ederiz.