"Böyle nefret görmedim"

Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt, tatil edilen Trabzonspor maçında yaşananlar için, "Bu kadar büyük bir nefret daha önce görmedim" dedi.

Böyle nefret görmedim
11 Mart 2014 Salı 12:59 tarihinde eklendi.
Ülkesinin De Telegraph gazetesine konuşan Hollandalı oyuncu, "Yaşanılanlar çok tehlikeli şeylerdi. Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Bu kadar büyük bir nefret daha önce görmedim. Savaşa benziyordu. Yüzü kana bulanmış polis memurları gördüm. Sonrasında bizler de zırhlı polis otolarıyla stattan tahliye edildik" dedi. 
 
Skorer.coM'da yer alan habere göre; olayların Emmanuel Emenike’nin attığı golün ardından başladığını belirten Kuyt, "Kalecimiz Volkan’ın üzerine meşale geldi. Tişörtünde kara bir delik açıldı. Hakem içeri davet etti ve hemen soyunma odasına kaçtık, kendimizi oraya kilitledik. Neyse ki hemen güvenlik güçleri gelip bizi korumaya aldı. Ancak dışarıda olaylar devam ediyordu" ifadelerini kullandı. 
 
Tecrübeli futbolcu, "Sahaya her türlü şey atılıyordu. Bıçak, meşale, cep telefonu hatta kapı kolu bile. Bence bu olanlardan sonra en ağır ceza neyse o verilmeli. Türkiye ’de çok çekişmeli ve tansiyonu yüksek maçlar oynanıyor ancak Trabzon’da yaşananlar tarif edilemez” ifadelerini kullandı.