Böyle olur Berlusconi şakası

İtalya Başbakanı Berlusconi’nin başı şimdi de yaptığı ‘müstehcen şaka’ yüzünden derde girdi

Böyle olur Berlusconi şakası
23 Nisan 2011 Cumartesi 09:09 tarihinde eklendi, 2.144 kez okundu.

 

Genç kızlarla para karşılığı ilişkiye girdiği iddiası da dahil adı çok sayıda skandala karışan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin, başı müstehcen “şaka” yüzünden derde girdi. Bir İtalya kanalıyla yaptığı mülakat sırasında yayınlanmamasını istediği sohbetin bir bölümünde 74 yaşındaki Silvio Berlusconi şunları söylüyor:
 
‘Hafızam gidiyor işte’
“Bakın ben artık yaşlandım. Bu sabah sekreterimle oynaşırken ‘masa üzerinde yapalım’ dedim. O ise bana, ‘Başbakanım onu iki saat önce yaptık’ dedi. Görüyorsunuz işte hafızam gidiyor. İki saat önce yaptığımı dahi unutmuşum.”
 
Röportajın sonunda misafirlerini uğurlarken Berlusconi’nin bu bölümün yayınlanmamasını ısrarla istediği, arka planda bir kadının ise “Endişelenmeyin Başbakanım bunu keseceğiz” dediği duyuluyor.
Yayınlanmayan röportajın görüntülerinin dışarı sızması üzerine olanlar oldu.
Berlusconi 120 yaşına kadar yaşayacağını ve kendisine ihtiyaç duyulduğu sürece ‘bir yere gitmediğini’ söylemişti. Berlusconi’ye 2006’da bir miting sırasında rahatsızlandığı için kalp pili takılmıştı. Berlusconi 2009’da uğradığı heykelli saldırı sonrası çene ameliyatı olmuştu.

Milliyet