Böyle polemik görülmedi

Herşey Murat Boz'un göğüslerinin haber olmasıyla başladı. Takvim'in haberine Hürriyet yazarı Ayşe Arman'dan eleştiri gelince, Takvim Gazetesi'nin magazin muhabirleri soyunarak yanıt verdi.

Böyle polemik görülmedi
09 Ağustos 2012 Perşembe 11:42 tarihinde eklendi, 1.721 kez okundu.

 

Gazete de bunu haber yapıp hem kağıt baskısında hem internet sitesinde yer verdi. İşte Takvim'in o haberi...
 
"Kadınların kabusu olan sarkık göğüsler, erkeklerin de sorunu oldu. Bu problem genç kızların sevgilisi şarkıcı Murat Boz'un vücudunda ete kemiğe büründü! Denize giren Boz'un büyük göğüsleri, TAKVİM'in objektifine yansıdı. Halini gören Boz ise anında maydanoz diyetine başladı.
 
SUYA YATINCA OLAN OLDU
 
Ancak Murat Boz'un memeleriyle ilgili haberler, Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ı kızdırdı. "Adam zaten fit" diyen Arman, Boz'un iri göğüslerini haber yapan TAKVİM ekibinin göğüslerini görmek istedi. Kendine güvenen gazetemiz çalışanları ise üstlerini çıkartıp, soluğu objektiflerin karşısında aldı. Amaçları da gazeteci meslektaşlarının kafasındaki sorunun cevapsız kalmamasıydı. Arman'ın "Fit" dediği Murat Boz ise önceki gün yine Türkbükü'nde idi. Denize girmekten çekinmeyen Boz, sırtüstü suda yüzerken, iri göğüslerinin su yüzüne çıkmasını engelleyemedi. Şarkıcının spor yapmayı bırakması nedeniyle bu görünüme büründüğü öğrenildi."
 
 
Kaynak: TAKVİM