Bozova'da hırsızlık: 5 gözaltı

Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi'nde bohçacı kılığında girdikleri evden ziynet eşyası ve para çalan 3'ü kadın 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Bozovada hırsızlık: 5 gözaltı
23 Nisan 2013 Salı 20:52 tarihinde eklendi, 1.207 kez okundu.

 

 
Olay, öğle saatlerinde Bozova'da meydana geldi. İddiaya göre bohçacı kılığında girdikleri evden hırsızlık yapan 5 kişinin Şanlıurfa'dan minibüsle ayrıldıklarının bilgisini alan polis harekete geçti.

Polis kent girişinde oluşturduğu arama noktasına gelen şüphelilerin bulunduğu minibüsü durdurmak istedi. Polislerin 'Dur' ihtarına uymayan şüphelilerin kaçtığı minibüs, kısa kovalamaca sonucu durduruldu ve içinde bulunan 3'ü kadın 5 kişi gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin yapılan üst aramasında suç unsuruna rastlanmadı.

Bunun üzerine başlatılan detaylı aramada Songül A. isimli şüpheli kadının iç çamaşırında çalıntı ziynet eşyalarına ulaşıldı. Gözaltında sorgulaması tamamlanan ve daha önce de hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu saptanan Tuncer G. (20), Mekan G. (32), Neriman P. (29), Güler G. (34) ve Songül A. (40) sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

DHA