Bozüyükspor yönetimi ligden çekilme kararı aldı

SporToto 2'nci Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bozüyükspor'da yönetim, maddi sıkıntılar nedeniyle ligden çekilme kararı aldı.

29 Ocak 2014 Çarşamba 22:21 tarihinde eklendi.
 
Bozüyükspor kulübü Başkanı Cengiz Özkan, yaptığı açıklamada sanayicilerin, siyasilerin ve Bozüyük halkının ilgisizliği nedeniyle takımın sahipsiz kaldığını söyledi. Maddi sıkıntıları çözemediklerini belirten Özkan şöyle konuştu:
 
"Maddi sıkıntılarımızı çözemedik ve bu nedenle, yönetim kurulu olarak liglere katılmama kararı aldık. Bu durumdan sonra takımımız üçüncü lige, oradan da bölgesel amatör lige kadar düşecektir. 3-4 yıl profesyonel ligde Bozüyükspor ismini göremeyecekler. Yönetim olarak hedefimiz tüm borçlarından arınmış olarak tekrar profesyonel ligleri kovalamak olacaktır. Bizim dönemimizde forma giyen futbolcular ile teknik heyettekiler de haklarını helal etsin. Bu kişiler kulübümüz için fedakarlık yapmışlardır."
 
Bozüyükspor takımı, maddi sıkıntılar nedeniyle geçen hafta deplasmandaki Körfez Futbol Kulübü maçına gidememiş, 3-0 hükmen mağlup sayılmıştı.

DHA