Brad Pitt’ten Bob Marley pozu

Hollywood’un ünlü aktörü Brad Pitt son verdiği röportajında ailesinin hayatındaki önem listesinin ilk sırasında yer aldığını söyledi. Pitt en çok dergide yer alan Bob Marley pozuyla konuşuldu.

Brad Pittten Bob Marley pozu
10 Ekim 2012 Çarşamba 13:43 tarihinde eklendi, 1.407 kez okundu.

Bugüne kadar rol aldığı sayısız filmde kılıktan kılığa giren ABD’li aktör Brad Pitt popüler bir dergiye verdiği son röportajında ailesiyle ilgili özel soruları yanıtladı.

 
Pitt rastalı saçlarıyla verdiği Jamaikalı reggae efsanesi Bob Marley’i anımsatan pozuyla hayranlarının ilgi odağı oldu.
 
‘ONLARDAN UZAK KALACAKSAM, BUNA DEĞMELİ’
“Interview” dergisinin son sayısı için “Snatch” filminin yönetmeni Guy Ritchie’yle bir araya gelen 48 yaşındaki yıldız babalık rolünün hayatındaki en önemli rol olmaya başladığını söyledi.
 
ABD’li oyuncu Angelina Jolie ve 6 çocuğuyla birlikte yaşayan Pitt sözlerine şöyle devam etti:
 
“Ailem her şeyden önce gelir. Rollerimde daha seçici davranıyorum. ‘Eğer onlardan uzak kalacaksam buna değmeli’ diye düşünüyorum.”
 
‘ÜLKEDE BÖLÜNME YAŞANIYOR’
30 Kasım’da gösterime girecek olan son filmi “Killing Them Softly” ile yine iddialı bir çıkış yapmayı hedefleyen ünlü aktör Amerika’nın politik anlamda bölünme yaşadığı bir dönemden geçtiğini söyledi.
 
Pitt sözlerine şöyle devam etti: “Amerika’da çirkin bir bölünme yaşanıyor. Bu bölünme herkes için en iyisini yapmaya çalıştıkları için değil bir grup diğerini yenmeye çalıştığı için oluşuyor.”

NTV