Braga yedeklerle mi çıkacak?

Galatasaray ile karşılaşacak Braga'nın teknik direktörü Jose Peseiro açıkladı.

Braga yedeklerle mi çıkacak?
04 Aralık 2012 Salı 21:23 tarihinde eklendi.

 

Braga, maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenman sonrası Portekiz ekibinin teknik direktörü Jose Peseiro, basın toplantısı düzenledi. Jose Peseiro, ''Grubumuzda daha fazla puan alacak değere sahip olduğumuzu düşünüyorum ve yarın bunu deneyeceğiz'' dedi. Bugüne kadar oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçlarında bazı hatalar yaptıklarını ancak ''motivasyon ve heyecanlarını hiç kaybetmediklerini'' belirten Peserio, ''Sanki, gruptan çıkma şansımız devam ediyormuş gibi oynayacağız'' ifadesini kullandı.
 
Kaleci Quim de, ''Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek için yeterli kaliteye sahiptik ama olmadı. Bundan üzüntü duyuyoruz ancak Galatasaray maçındaki tek hedefimiz kazanmak. Son maçımızdaki futbolumuz bize moral verdi'' diye konuştu. Teknik direktör Peseiro'nun, Galatasaray maçı için açıkladığı 20 kişilik futbolcu listesinde, defansın ortasında oynayan ve daha önce sakatlığı bulunan Paulo Vinicius'un, kadroya dahil olması dikkat çekti.
 
Braga'nın Galatasaray maçına Quim, Nuno, İsmaily, Leonardo Salino, Douglao, Ruben, Mossoro, Custodio, Hugo Vlana, Eder ve Alan'dan oluşan ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

Habertürk