Braga'ya ilginç çağrı

"Galatasaray karşısında Avrupa'ya savaşarak veda edin, haydi savasçılar İstanbul'da bu takımı yendiniz, tekrarını kendi topraklarınızda da gerçekleştirin."

Bragaya ilginç çağrı
03 Aralık 2012 Pazartesi 17:05 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray'ın Çarsamba günü Braga karşısında Şampiyonlar Ligi'ne 'devam mı tamam mı' maçına çıkması Portekiz basınında daha şimdiden manşetlere taşınmaya başlandı. Kulübün resmi web sayfasında 'Osmanlılar Hristiyanlığı en eski kenti Braga'ya geliyor' çağrısından sonra, bu kez de Portekiz basını maçı ısındırmaya başladı. 
 
Gazeteler, karşılaşmanın bir veda maçı olduğuna dikkat çekerek futbolculardan savaşarak galibiyetle ayrılmasını istediler.
 
Abola gazetesi, 'Braga savasçıları Galatasaray'a hazır' başlığında Türklerin Çarsamba günü galibiyete inanmış bir Braga bulacağını yazdı.
 
O Jogo gazetesi, Braga'nın Cluj karşılaşmasında kırmızı kart gören Douglas'in dışında sahaya ideal 11'le çıkacağını vurgulayarak tek hedefin galibiyet olacağını savundu.
 
Correio da Manha gazetesi ise, 'Braga tur için degil 1 milyon Euro kazanmak için sahaya çıkacak' başlığını atarak, 'Türkler tura Braga ise paraya bakıyor' yorumunda bulundu.

Skorer