Britney eski günlerdeki gibi

Bugüne kadar 70 milyondan fazla albüm satan Britney Spears, aralık ayına kadar devam edecek konser maratonuna Rusya'da başladı

Britney eski günlerdeki gibi
26 Eylül 2011 Pazartesi 08:55 tarihinde eklendi.

 

Her hareketiyle sansasyon yaratan ABD’li pop yıldızı Britney Spears, önceki gün ‘Femme Fatale’ adını verdiği Avrupa turnesinin ilk ayağı olan Moskova konserinde Rus hayranlarıyla buluştu. Konser sırasında enerjik olduğu gözlenen ünlü şarkıcının eski Rus motifleriyle süslediği sahne şovu izleyenleri büyüledi. Konserden önce Puşkin Güzel Sanatlar Müzesi’ndeki Salvador Dali sergisini gezen 29 yaşındaki Spears, insanların yaşlanınca daha da akıllandığını ve böylelikle mutluluğu yakaladığını söylüyor. 
 
Konser sırasında yedi farklı kostümle sahneye çıkan ünlü şarkıcı, enerjik tavırlarıyla hayranlarını coşturdu. Ancak Spears’ın fazla kilolarından hâlâ kurtulamadığı gözlendi. 
 
34 konser daha verecek 
21 Ekim’de Fransa’nın Montpellier şehrindeki konseriyle Avrupa turnesini tamamlayacak olan şarkıcı, hemen ardından 10 Aralık’a kadar devam edecek olan Güney Amerika turuna başlayacak. Brezilya, Arjantin ve Porto Riko gibi ülkelerde sahne alacak olan pop yıldızı, bu süre zarfında toplam 34 ayrı konserde hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz aylarda uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle sosyal hizmetlerle sorunlar yaşayan ve seyahatlerini yeni erkek arkadaşı Jason Trawick ile yapan Spears, turne kapsamında çocuklarını annesi Lynne Spears’e bırakıyor.

Radikal