Britney muradına eriyor

Müzik dünyasının başanlı ismi Britney Spears'e sevgilisi Jason Trawick evlenme teklif edecek. Travvick, Spears için Los Anaeles'ta bir mağazadan tektaş yüzük beğendi bile

Britney muradına eriyor
17 Eylül 2011 Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi.

 

Pop müziğin prensesi Britney Spears'in hayali sonunda gerçekleşiyor... Yaklaşık bir buçuk yıldır eski menajeri Jason Trawick'le birlikte olan 30 yaşındaki Spears'e sevgilisi evlenme teklif edecek. Geçtiğimiz haftalarda Los Angeles'ta lüks bir mücevher mağazasında saatlerce kalan 39 yaşındaki Trawick, sevgilisine özel bir koleksiyondan yüzük beğendi. Seksi popçuyla mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Trawick. Spears'e güzel bir sürprizle evlilik teklif edecek.
 
EVLİLİĞE SICAK BAKIYOR
Trawick'le birlikte olduğundan beri skandallardan uzak duran ve eski başarısına geri dönen güzel popçu, sevgilisiyle evliliğe sıcak bakıyor. Kevin Federline'la olan evliliğinden iki çocuk sahibi olan Spears, çocuklarının velayetini alabilmek için de evlenmek istiyor. Güzel popçu. Trawick'in çocuklarıyla iyi anlaşmasına da seviniyor. Uzun zamandan beri aynı evde yaşayan Spears yakın çevresine Trawick'le bir ömür boyu birlikte olmak istediğini söylüyor.